fbpx

Teamuitje Harderwijk

versla jouw teamgenoten in een heat

Teamuitje Harderwijk

versla jouw teamgenoten in een heat

Leg een heat af tegen jouw teamgenoten!

Teamuitje in Harderwijk?

Wil jij samen met je team een uniek teamuitje organiseren in Harderwijk? De Fabriek biedt fun, spanning en sensatie. Of je nou alleen met vrienden, je hockey-of voetbal team, je klas of je bedrijf komt. Met de fabriek ga je gegarandeerd vol energie weer naar huis of terug naar kantoor!

genoeg activiteiten om een avond plezier te hebben. Met onze partners kunnen we zorgen voor eten en drinken, dicht in de buurt. Wij zorgen voor fabriekskorting!

meer informatie? bel DE FABRIEK 085-4883698

Sport Escape Rooms

Ontsnap binnen 60 minuten uit de sportiefste escape rooms van Nederland

Indoor Driftkarting

Leg een heat af en versla jouw tegenstanders op de indoor drift kartbaan

Virtual Reality

Virtual Reality gaming samen met jouw teamgenoten? Reserveer nu online! 

Squashclinic

Samen met of tegen jouw teamgenoten squashen? Boek nu jouw squashclinic

Is drift karten voor mij?

Indoor drift karten is voor iedereen. Het mag natuurlijk wel , maar je hoeft geen Max Verstappen te zijn. Van jong tot oud, iedereen is welkom op de kartbaan.

Het verdient de voorkeur om sportieve kleding te dragen en stevige schoenen te dragen.

Vanaf welke leeftijd mag ik drift karten?

Indoor drift karten is voor jong en oud! Vanaf 8 jaar kan er in De Fabriek op speciale crazykarts worden gereden op het circuit. Wij hebben kleinere karts voor kinderen tussen 8-12 jaar oud. Voor velen ook een leuke gelegenheid om een (verjaardags)feestje te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden. 

Drift karten is écht voor alle leeftijden.

Ook boven de 60 jaar is indoor drift karten aantrekkelijk. Met gepaste snelheid heb je al driftend bijzonder veel plezier en kan er met een groep van -bijvoorbeeld- 7 coureurs naar hartelust worden gereden. Voor de ultieme energy boost ben je nooit te oud.

Hoe lang moet ik zijn om te drift karten?

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud hebben wij speciale crazykarts. Er is geen minimale lengte, maar wij bevelen kinderen tussen de 8-12 jaar aan om vanaf een lengte van 1.30m deel te nemen op de minikarts.  

Met hoeveel personen kan ik tegelijkertijd drift karten?

Afhankelijk van de samenstelling van de groep, wat betreft leeftijd ervaring etc. rijden er tussen de 6 en 10 karts tegelijk. Tijdens de heat is er de mogelijkheid om elkaar al driftend te passeren op de speciale plaatsen in het circuit. De baanofficials letten vanzelfsprekend goed op of er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Soms wordt even aangegeven hoe iedereen met veel plezier en snel, al driftend door kan rijden. De baanofficial legt dit dan ook duidelijk uit.

Moet ik van te voren gereserveerd hebben?

Reserveringen kunnen telefonisch 085- 48 83 698 of via onze website geplaatst worden. Dit is noodzakelijk om een goede planning te realiseren en om teleurstellingen te voorkomen. Eerst langskomen om te kijken en daarna reserveren mag natuurlijk ook. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Hoe snel rijden de karts?

De snelheid bepaalt u zelf. Door voorzichtig te doseren, kunt u u snelheid opvoeren als u het driften in de vingers krijgt. Behendigheid en overzicht helpen om snel het parcours rond te gaan. Na even oefenen heeft iedereen het al snel onder de knie en kan er heerlijk ontspannen worden geracet. In de avond wanneer de sfeerverlichting aangaat is er een onvergetelijke ervaring die na de eerste keer vraagt om herhaling.

Vragen? Neem contact op!