fbpx

BOEK NU!

Evenement organiseren

BOEK NU!

Evenement organiseren

Historie van De Fabriek

De Fabriek is een historisch pand en staat voor de oude industrie van Harderwijk. Het is een van de laatste ‘industriele monumenten’ van de stad en ademt de sfeer van lang geleden uit. Als je binnenkomt ervaar je direct de geschiedenis van mooie zware elementen die gebruikt werden om grote machines te bouwen. Je ziet als het ware de werkers in De Fabriek nog lopen die ons land hebben opgebouwd.

Niet voor niets is de gemeente Harderwijk zuinig op dit gebouw. Moesten dit soort panden in het verleden wijken voor nieuwe -fantasieloze- kantoorpanden, tegenwoordig waardeert een ieder deze mooie industrie-omgeving als uniek en wordt het gelukkig goed in stand gehouden en beschermd.

Omgetoverd Tot Kartbaan

Indoor drift karten is een uitdagende en nieuwe manier van karting. Met de slim ontworpen karts ben je in staat om de kart in een hoek te driften waardoor je de andere karts gemakkelijk passeert. Durf jij het aan? kom dan snel naar De Fabriek!

Met een ingenieus ontworpen systeem is de fabriekshal binnen 3 uur omgebouwd van kartbaan tot evenementenlocatie die meer dan 1600 personen een onvergetelijke ervaring kan bezorgen. Andersom, kunnen wij de evenementenlocatie snel ombouwen tot indoor drift kartbaan. 

potje driftkarten?

Evenementenlocatie

Onze evenementenlocatie, De Fabriek is voor velen uitstekend geschikt om een evenement te organiseren. Bedrijfsfeesten, productpresentaties, congressen maar ook verjaardagen en jubilea zijn van harte welkom in De Fabriek. 

De fabriek is te huur voor evenementen, groot en klein, per dag of per dagdeel, voor film of foto locatie of welke activiteit dan ook die passend is in deze inspirerende omgeving. 

Onze evenementenlocatie in De Fabriek is voor velen uitstekend geschikt om een evenement te organiseren. Bedrijfsfeesten, productpresentaties, congressen maar ook verjaardagen en jubilea zijn van harte welkom in de fabriek. Met een ingenieus ontworpen systeem is de fabriekshal binnen maar liefst 3 uur omgebouwd van kartbaan tot evenementenlocatie die meer dan 1600 personen een onvergetelijke ervaring kan bezorgen.

De fabriek is te huur voor evenementen, groot en klein, per dag of per dagdeel, voor film of foto locatie of welke activiteit dan ook die passend is in deze inspirerende omgeving. U kunt al uw vragen stellen en reserveringen boeken via onze website of ons e-mailadres. Offertes voor evenementen worden in een open calculatie gepresenteerd.

De Fabriek is een historisch pand en staat voor de oude industrie van Harderwijk. Het is een van de laatste ‘industriele monumenten’ van de stad en ademt de sfeer van lang geleden uit. Als je binnenkomt ervaar je direct de geschiedenis van mooie zware elementen die gebruikt werden om grote machines te bouwen. Je ziet als het ware de werkers in de fabriek nog lopen die ons land hebben opgebouwd.

Niet voor niets is de gemeente Harderwijk zuinig op dit gebouw. Moesten dit soort panden in het verleden wijken voor nieuwe -fantasieloze- kantoorpanden, tegenwoordig waardeert een ieder deze mooie industrie-omgeving als uniek en wordt het gelukkig goed in stand gehouden en beschermd.

indoor drift karten is een uitdagende en nieuwe manier van karting. Met de slim ontworpen karts ben je in staat om de kart in een hoek te driften waardoor je de andere karts gemakkelijk passeert.

indoor drift karten is dé nieuwe rage. Op een speciaal ontworpen baan kan je verschillende heats racen en geeft het de sensatie van wendbaarheid en snelheid. De elektrische karts zijn duurzaam en schoon. De tijd van benzinekarts, zeker indoor is definitief voorbij.

indoor karten is voor iedereen. Je hoeft helemaal geen Max Verstappen te zijn om veel plezier te hebben. Het verdient de voorkeur om sportieve kleding te dragen. Sportief in een sportieve circuit-omgeving.

De Fabriek verstrekt je een -volledig gereinigde- helm met haarnetje. Alles om zo schoon mogelijk te karten.

Een heat duurt 10 minuten. Daarna even uitrusten en kijken van bovenaf naar de escapades van andere coureurs. Aan de bar zijn verschillende dranken verkrijgbaar.

indoor drift karten is voor jong en oud. Vanaf 8 jaar kan er op de speciale jongerenkarts worden gereden op het circuit. Voor velen ook een leuke gelegenheid om een (verjaardags)feestje te organiseren.

Afhankelijk van de samenstelling van de groep, wat betreft leeftijd ervaring etc, rijden er tussen de 6 en 10 karts tegelijk. Tijdens de heat is er de mogelijkheid om elkaar al driftend te passeren op de speciale plaatsen in het circuit. De baanofficials letten vanzelfsprekend goed op of er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Soms wordt even aangegeven hoe iedereen met veel plezier en snel, al driftend door kan rijden. De baanofficial legt dat dan duidelijk uit.

Reserveer jouw heat direct online!

Meest gestelde vragen

Moet ik van te voren gereserveerd hebben?

Reserveringen kunnen via onze website geplaatst worden. Dit is noodzakelijk om een goede planning te realiseren en om teleurstellingen te voorkomen. Eerst langskomen om te kijken en daarna reserveren kan ook. Even een mailtje aan info@defabriek.nl en je bent van harte welkom om de sfeer in onze prachtige fabriekshal te proeven.

Met hoe veel personen kan ik tegelijkertijd dirft karten?

Afhankelijk van de samenstelling van de groep, wat betreft leeftijd ervaring etc. rijden er tussen de 6 en 10 karts tegelijk. Tijdens de heat is er de mogelijkheid om elkaar al driftend te passeren op de speciale plaatsen in het circuit. De baanofficials letten vanzelfsprekend goed op of er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Soms wordt even aangegeven hoe iedereen met veel plezier en snel, al driftend door kan rijden. De baanofficial legt dit dan ook duidelijk uit.

Hoe veel personen kunnen er in De Fabriek?

Met een ingenieus ontworpen systeem is de fabriekshal binnen maar liefst 3 uur omgebouwd van kartbaan tot evenementenlocatie die maximaal 1600 personen een onvergetelijke ervaring kan bezorgen.

Wat voor evenementen organiseren jullie?

De Fabriek organiseert geen evenementen. Wij zijn een evenementenlocatie die uiterst geschikt is voor diverse organisatorische doeleinden. Denk hierbij aan: evenementen, feesten, bedrijfsuitjes, film & foto locatie, kinderfeestjes, congressen, productpresentaties, jubilea etc. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden!

Offerte aanvragen – Of vraag stellen