Contact Opnemen

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

 Vragen? Neem contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Vanaf welke leeftijd mag ik drift karten?

indoor drift karten is voor jong en oud! Vanaf 8 jaar kan er in De Fabriek op speciale crazykarts worden gereden op het circuit. Wij hebben kleinere karts voor kinderen tussen 8-12 jaar oud. Voor velen ook een leuke gelegenheid om een (verjaardags)feestje te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

Drift karten is écht voor alle leeftijden.

Ook boven de 60 jaar is indoor drift karten aantrekkelijk. Met gepaste snelheid heb je al driftend bijzonder veel plezier en kan er met een groep van -bijvoorbeeld- 7 coureurs naar hartelust worden gereden. Voor de ultieme energy boost ben je nooit te oud.

Hoe lang moet ik zijn om te drift karten?

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud hebben wij speciale crazykarts. Er is geen minimale lengte, maar wij bevelen kinderen tussen de 8-12 jaar aan om vanaf een lengte van 1.30m deel te nemen op de minikarts.  

Moet ik van te voren gereserveerd hebben?

Reserveringen kunnen telefonisch 085-4883698 of via onze website geplaatst worden. Dit is noodzakelijk om een goede planning te realiseren en om teleurstellingen te voorkomen. Eerst langskomen om te kijken en daarna reserveren mag natuurlijk ook. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Met hoeveel personen kan ik tegelijkertijd drift karten?

Afhankelijk van de samenstelling van de groep, wat betreft leeftijd ervaring etc. rijden er tussen de 6 en 10 karts tegelijk. Tijdens de heat is er de mogelijkheid om elkaar al driftend te passeren op de speciale plaatsen in het circuit. De baanofficials letten vanzelfsprekend goed op of er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Soms wordt even aangegeven hoe iedereen met veel plezier en snel, al driftend door kan rijden. De baanofficial legt dit dan ook duidelijk uit.

Wat voor evenementen organiseren jullie?

De Fabriek organiseert geen evenementen. Wij zijn een evenementenlocatie die uiterst geschikt is voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan: evenementen, feesten, bedrijfsuitjes, film & foto locatie, kinderfeestjes, congressen, productpresentaties, jubilea etc. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden!

Hoe veel personen kunnen er in De Fabriek?

Met een ingenieus ontworpen systeem is de fabriekshal binnen maar liefst 3 uur omgebouwd van kartbaan tot evenementenlocatie die maximaal 1600 personen een onvergetelijke ervaring kan bezorgen.

reserveren bij De Fabriek

Indoor Drift karten

Leg een heat af en versla jouw tegenstanders op de indoor drift kartbaan. Reserveer Direct!

Evenementen Organiseren

Wil jij jouw evenementen organiseren in de oude hal van De Fabriek? Vraag direct een offerte aan!

Sport Escape Rooms

Ontsnap jij binnen 60 minuten uit de sportiefste escape rooms van Nederland? Reserveer nu!

Nieuwsbrief 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van actualiteiten, ontvang kortingscodes en acties.