fbpx

f1 RACE SIMULATOR

lifelike sim racing

f1 RACE SIMULATOR

LIFELIKE SIM RACTIN

Ben jij de snelste?

Race Experience

Onze nieuwste activiteit! Altijd al naast Max Verstappen op de 1e startrij van een Grand Prix willen staan? Sinds kort staan er in de Fabriek twee echte race-simulatoren. Rij zo snel je kan over de mooiste circuits in de auto’s van RedBull en Mercedes. Zet een snelle rondetijd neer en misschien ben jij wel de snelste van de groep.

Veel gestelde vragen

Is er een minimumleeftijd om te racen?

Wij adviseren de leeftijd vanaf 12 jaar, hou wel rekening met een minimumlengte van 140cm.

Is er een maximum gewicht/lengte?

De maximale lengte is 210cm. Het maximale gewicht is 120kg.

Kan ik zelf een circuit kiezen?

Zekerweten! Bij het reserveren kan je aangeven op welk circuit je graag wil rijden. Ook is het mogelijk om het circuit te kiezen van de Grand Prix van dat weekend.

Welke assists/hulpmiddelen staan aan in de game?

Wij maken standaard gebruik van amateur assists, dit om het zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken. Wil je graag je hulpmiddelen aanpassen dan kan dat.

Mag ik op sokken racen?

Ja dat mag, wel kunnen wij elk moment vragen om schoenen aan te houden.

Mag ik gedronken hebben in de Simulator?

Anders dan bij onze andere activiteiten is het geen probleem als je alcohol hebt gedronken. Als je in de stoel zit is het uiteraard niet toegestaan om te eten of te drinken. 

Kan ik met meer dan 2 mensen racen?

Op dit moment hebben wij 2 simulatoren staan. Tegelijkertijd rijden is dus alleen mogelijk met z’n tweeën. Komen jullie met meer mensen? Dan kan je afwisselen en kijken wie de beste tijd rond het circuit rijdt.

Arrangementen Race Experience

Samen met je vrienden of collega’s kijken wie de snelste rond een circuit is? Super leuk! Daarom bieden wij op maat gemaakte arrangementen aan. 

Vragen? Neem contact op!