fbpx

Specials

scoor de beste deals met onze specials

Specials

scoor de beste deals met onze specials

Drive thru sinterklaasfeest

Onze Sinterklaas deelt ook cadeautjes uit en leest gedichten voor als je in 1 van onze hallen langs rijdt. Wordt ht dit jaar toch nog een echt feest voor de kinderen!!

Meer informatie?

Hét ultieme kerstfeest!

Drive Thru kerstfeest

In een fantastische kerstsfeer wordt in DE FABRIEK een kerstfeest aangeboden terwijl je in de auto zit. De kerstman deelt cadeautjes uit en je waant je in winterwunderland.

Meer informatie?

Drive thru kerstpakket

Voor bedrijven en instellingen bieden wij de mogelijkheid om het kerstpakket op te halen in een drive thru. Geen risico’s met corona en toch een prachtige sfeer!

Boek snel. we verwachten veel reserveringen en op is op.

Meest gestelde vragen

Moet ik van te voren gereserveerd hebben?

Reserveringen kunnen via onze website geplaatst worden. Dit is noodzakelijk om een goede planning te realiseren en om teleurstellingen te voorkomen. Eerst langskomen om te kijken en daarna reserveren kan ook. Even een mailtje aan info@defabriek.nl en je bent van harte welkom om de sfeer in onze prachtige fabriekshal te proeven.

Met hoe veel personen kan ik tegelijkertijd dirft karten?

Afhankelijk van de samenstelling van de groep, wat betreft leeftijd ervaring etc. rijden er tussen de 6 en 10 karts tegelijk. Tijdens de heat is er de mogelijkheid om elkaar al driftend te passeren op de speciale plaatsen in het circuit. De baanofficials letten vanzelfsprekend goed op of er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Soms wordt even aangegeven hoe iedereen met veel plezier en snel, al driftend door kan rijden. De baanofficial legt dit dan ook duidelijk uit.

Hoe veel personen kunnen er in De Fabriek?

Met een ingenieus ontworpen systeem is de fabriekshal binnen maar liefst 3 uur omgebouwd van kartbaan tot evenementenlocatie die maximaal 1600 personen een onvergetelijke ervaring kan bezorgen.

Wat voor evenementen organiseren jullie?

De Fabriek organiseert geen evenementen. Wij zijn een evenementenlocatie die uiterst geschikt is voor diverse organisatorische doeleinden. Denk hierbij aan: evenementen, feesten, bedrijfsuitjes, film & foto locatie, kinderfeestjes, congressen, productpresentaties, jubilea etc. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden!

Offerte aanvragen – Of vraag stellen