fbpx

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag? Zoek hier naar je antwoord!

Meest gestelde driftkart-vragen

Vanaf welke leeftijd mag ik drift karten?

Vanaf 8 jaar kan er in De Fabriek op speciale crazykarts worden gereden op het circuit. Wij hebben kleinere karts voor kinderen tussen 8-14 jaar oud. Voor velen ook een leuke gelegenheid om een (verjaardags)feestje te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden. 

Hoe lang moet ik zijn om te drift karten?

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud hebben wij speciale crazykarts. Er is geen minimale lengte, maar wij bevelen kinderen tussen de 8-12 jaar aan om vanaf een lengte van 1.30m deel te nemen op de minikarts.  

Met hoeveel personen kan ik tegelijkertijd drift karten?

Op het circuit kunnen maximaal 10 karts tegelijktertijd drift karten.

Moet ik van te voren gereserveerd hebben?

Reserveringen kunnen telefonisch (085…..) of via onze website geplaatst worden. Dit is noodzakelijk om een goede planning te realiseren en om teleurstellingen te voorkomen. Eerst langskomen om te kijken en daarna reserveren mag natuurlijk ook. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Hoe snel rijden de karts?

De snelheid bepaalt u zelf. Door voorzichtig te doseren, kunt u u snelheid opvoeren als u het driften in de vingers krijgt. Behendigheid en overzicht helpen om snel het parcours rond te gaan. Na even oefenen heeft iedereen het al snel onder de knie en kan er heerlijk ontspannen worden geracet. In de avond wanneer de sfeerverlichting aangaat is er een onvergetelijke ervaring die na de eerste keer vraagt om herhaling.

Meest gestelde evenement-vragen

Hoe veel personen kunnen er in De Fabriek?

Met een ingenieus ontworpen systeem is de fabriekshal binnen maar liefst 3 uur omgebouwd van kartbaan tot evenementenlocatie die maximaal 1600 personen een onvergetelijke ervaring kan bezorgen.

Wat voor evenementen organiseren jullie?

De Fabriek organiseert geen evenementen. Wij zijn een evenementenlocatie die uiterst geschikt is voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan: evenementen, feesten, bedrijfsuitjes, film & foto locatie, kinderfeestjes, congressen, productpresentaties, jubilea etc. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden!

Kan ik De Fabriek ook voor een paar uur huren?
De fabriek is te huur voor evenementen, groot en klein, per dag of per dagdeel, voor film of foto locatie of welke activiteit dan ook die passend is in deze inspirerende omgeving. U kunt al uw vragen stellen, reserveringen plaatsen of offertes aanvragen via onze website. Offertes voor evenementen worden in een open calculatie gepresenteerd.
Kan ik de drift kartbaan ook afhuren?

Dat kan zeker! Neem contact met ons op voor meer informatie betreft het afhuren van de kartbaan of De Fabriek.

Fungeert De Fabriek als Film & Foto locatie?
De fabriek is te huur voor grote en kleine film & foto projecten. Dit is mogelijk per dag of per dagdeel. U kunt al uw vragen stellen via onze website. Liever persoonlijk contact? Bel of mail ons voor een offerte! Offertes voor huur of evenementen worden in een open calculatie gepresenteerd.

Vragen nog niet beantwoord? Neem contact met ons op!

reserveren bij De Fabriek

Indoor Driftkarten

Leg een heat af en versla jouw tegenstanders op de indoor drift kartbaan. Reserveer Direct!

Evenementen Organiseren

Wil jij jouw evenementen organiseren in de oude hal van De Fabriek? Vraag direct een offerte aan!

Sport Escape Rooms

Ontsnap jij binnen 60 minuten uit de sportiefste escape room van Nederland? Reserveer nu!

Nieuwsbrief 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van actualiteiten, ontvang kortingscodes en acties.