fbpx

Evenement Organiseren?

Evenement organiseren bij de fabriek

Evenement Organiseren?

Evenement organiseren bij de fabriek

Sport Escape Rooms

Ontsnap binnen 60 minuten uit de sportiefste escape rooms van Nederland

Indoor Driftkarting

Leg een heat af en versla jouw tegenstanders op de indoor drift kartbaan

Evenementen

Wil jij jouw evenementen organiseren in de oude hal van De Fabriek?

Arrangementen

Wil je langskomen met een grote groep? Bekijk onze arrangementen online

Wil jij een evenement organiseren in De Fabriek?

Evenementenlocatie

Onze evenementenlocatie in De Fabriek is voor velen uitstekend geschikt om een evenement te organiseren. Bedrijfsfeesten, productpresentaties, congressen maar ook verjaardagen en jubilea zijn van harte welkom in de fabriek. 

De fabriek is te huur voor evenementen, groot en klein, per dag of per dagdeel, voor film of foto locatie of welke activiteit dan ook die passend is in deze inspirerende omgeving. U kunt al uw vragen stellen en reserveringen boeken via onze website of ons e-mailadres . Offertes voor evenementen worden in een open calculatie gepresenteerd.

Evenement in De Fabriek?

De Fabriek is een zeer unieke, geschikte evenementenlocatie in Harderwijk.

Overweeg jij om een evenement te organiseren in Harderwijk of De Fabriek? Lees de meest gestelde vragen, stuur ons een e-mail om langs te komen en de sfeer te proeven of vraag via onze website direct een offerte aan!

Wat voor evenementen organiseren jullie?

De Fabriek organiseert geen evenementen. Wij zijn een evenementenlocatie die uiterst geschikt is voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan: evenementen, feesten, bedrijfsuitjes, film & foto locatie, kinderfeestjes, congressen, productpresentaties, jubilea etc. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden!

Kan ik De Fabriek ook voor een paar uur huren?
De fabriek is te huur voor evenementen, groot en klein, per dag of per dagdeel, voor film of foto locatie of welke activiteit dan ook die passend is in deze inspirerende omgeving. U kunt al uw vragen stellen, reserveringen plaatsen of offertes aanvragen via onze website. Offertes voor evenementen worden in een open calculatie gepresenteerd.
Kan ik de drift kartbaan ook afhuren?

Dat kan zeker! Neem contact met ons op voor meer informatie betreft het afhuren van de kartbaan of De Fabriek.

Fungeert De Fabriek als Film & Foto locatie?
De fabriek is te huur voor grote en kleine film & foto projecten. Dit is mogelijk per dag of per dagdeel. U kunt al uw vragen stellen via onze website. Liever persoonlijk contact? Bel of mail ons voor een offerte! Offertes voor huur of evenementen worden in een open calculatie gepresenteerd.

Onze Faciliteiten

De Fabriek biedt haar unieke, industriele evenementenlocatie aan voor verschillende doeleinden en is hiermee voor velen uitstekend geschikt om een evenement te organiseren.  De Fabriek organiseert zelf geen evenementen, maar stelt haar evenementenlocatie beschikbaar voor organisatoren. De hal is geschikt voor o.a.: Evenementen, Film & Foto, Bedrijfsfeesten, kleinschalige festivals, productpresentaties, congressen maar ook verjaardagen en jubilea.

De fabriek is te huur per dag of per dagdeel. U kunt al uw vragen stellen en reserveringen boeken via onze website of ons e-mailadres . Offertes voor evenementen worden in een open calculatie gepresenteerd.

Voordelen van De Fabriek

Parkeergelegenheid

De Fabriek Faciliteert ruim 40 privé parkeerplaatsen achter het pand met een hek. Bij en rondom station Harderwijk zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. 

Vrachtwagen-Proof

Er zijn 2 overhead deuren aanwezig, vrachtwagens kunnen in de hal rijden met een maximaal gewicht van 30 ton.

Toiletten & Water Beschikbaar

De Fabriek beschikt over sanitaire voorzieningen: Voor heren: 2 urinoirs en 1 Wc, Voor vrouwen: 2 Wc’s. Voor toiletwagens zijn er aansluitingen beschikbaar. Ook beschikken wij over 2 aansluitpunten voor koud water.

Afvoer & Stroom

Voor stroom beschikken wij over een 16A 400v punt. Voor mobiele bar installaties hebben wij een afvoerpunt. 

Grote Groepen

Met een ingenieus ontworpen systeem is de fabriekshal binnen 3 uur omgebouwd van kartbaan tot evenementenlocatie waar evenementen in de breedste zin van het woord terecht kunnen.

Kleinere groepen zijn vanzelfsprekend ook welkom waardoor zelfs een combinatie kan worden gemaakt met een kleinere kartbaan. Kortom, heel flexibel in een authentieke ruimte.

Bij De Fabriek kan jij jouw evenement organiseren voor zowel grote, als kleine groepen. Meer weten? vraag direct jouw offerte aan! Offertes voor evenementen worden in een open calculatie gepresenteerd.

Offerte Aanvragen?