fbpx

Covid-19 maatregelen

Hoe gaat De Fabriek met Covid-19 om? Lees het hier!

Covid-19 Maatregelen:

Vanwege de mogelijkheden die onze grote hal biedt is het in De Fabriek geen probleem om 1.5 meter uit elkaar te blijven en toch te genieten van het karten.

Bij binnenkomst wordt gevraagd uw handen te desinfecteren en u te houden aan de richtlijnen van het RIVM, net als wij dat doen. De karts worden na afloop van elke heat gereinigd. U maakt dus altijd gebruik van een schone kart. Ook de toiletgebouwen worden regelmatig gereinigd. De industriële uitstraling met nieuwe toiletten staan borg voor een hygiënische omgeving.

Ook bij de bar wordt uitzonderlijk veel aandacht aan netheid gegeven.
Karten bij de fabriek is corona-proof en op hygiene gebied, volledig veilig.

Meest gestelde vragen

Vanaf welke leeftijd mag ik drift karten?

indoor drift karten is voor jong en oud! Vanaf 8 jaar kan er in De Fabriek op speciale crazykarts worden gereden op het circuit. Wij hebben kleinere karts voor kinderen tussen 8-12 jaar oud. Voor velen ook een leuke gelegenheid om een (verjaardags)feestje te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

Drift karten is écht voor alle leeftijden.

Ook boven de 60 jaar is indoor drift karten aantrekkelijk. Met gepaste snelheid heb je al driftend bijzonder veel plezier en kan er met een groep van -bijvoorbeeld- 7 coureurs naar hartelust worden gereden. Voor de ultieme energy boost ben je nooit te oud.

Hoe lang moet ik zijn om te drift karten?

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud hebben wij speciale crazykarts. Er is geen minimale lengte, maar wij bevelen kinderen tussen de 8-12 jaar aan om vanaf een lengte van 1.30m deel te nemen op de minikarts.  

Met hoeveel personen kan ik tegelijkertijd drift karten?

Afhankelijk van de samenstelling van de groep, wat betreft leeftijd ervaring etc. rijden er tussen de 6 en 10 karts tegelijk. Tijdens de heat is er de mogelijkheid om elkaar al driftend te passeren op de speciale plaatsen in het circuit. De baanofficials letten vanzelfsprekend goed op of er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Soms wordt even aangegeven hoe iedereen met veel plezier en snel, al driftend door kan rijden. De baanofficial legt dit dan ook duidelijk uit.

Moet ik van te voren gereserveerd hebben?

Reserveringen kunnen telefonisch (085…..) of via onze website geplaatst worden. Dit is noodzakelijk om een goede planning te realiseren en om teleurstellingen te voorkomen. Eerst langskomen om te kijken en daarna reserveren mag natuurlijk ook. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Hoe snel rijden de karts?

De snelheid bepaalt u zelf. Door voorzichtig te doseren, kunt u u snelheid opvoeren als u het driften in de vingers krijgt. Behendigheid en overzicht helpen om snel het parcours rond te gaan. Na even oefenen heeft iedereen het al snel onder de knie en kan er heerlijk ontspannen worden geracet. In de avond wanneer de sfeerverlichting aangaat is er een onvergetelijke ervaring die na de eerste keer vraagt om herhaling.

 Nog Vragen? Neem contact met ons op!

 

Nieuwsbrief 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van actualiteiten, ontvang kortingscodes en acties.