fbpx

Bedrijfsuitje Harderwijk

versla je collega in een heat

Bedrijfsuitje Harderwijk

versla je collega in een heat

Versla je collega’s in een heat!

Bedrijfsuitje in Harderwijk?

Samen met de collega’s van het bedrijf, de afdeling of met klanten naar De Fabriek!
De Fabriek in Harderwijk ontvangt met veel plezier vaak grote groepen die bij ons de activiteiten komen doen.


Ben jij er klaar voor om samen met jouw collega’s een waanzinnige dag er van te maken? De Fabriek zorgt voor een passend programma. Zo gaan we Driftkarten, VR Lasergamen en ontsnappen uit onze Escaperoom. Tijdens de pauzes is er ruimte om nog even de snelste tijd neer te zetten op onze simulatoren. 

Wij zijn blij om jullie te ontvangen, tot snel!

Onze activiteiten voor bedrijven

Drift Karten

Drift karten is anders dan normaal karten. Onze karts gaan niet alleen maar rechtdoor, maar ze kunnen doormiddel van de drift bar ook zijwaarts over het circuit. Alsof je een winkelwagen met een elektrische motor over het circuit jaagt. Doordat de karts elektrisch zijn stinken ze niet en maken ze bijna geen geluid.

Virtual Reality - Lasergame

Spring, duik en rol door de meest adembenemende spellen van deze tijd! Virtual Reality (VR) is de nieuwste manier om spellen te ervaren. Door middel van de beste VR Brillen en de gaafste games te combineren ervaar jij samen met 7 andere een compleet andere wereld!

Sport Escaperoom

Ga jij een sportieve uitdaging niet uit de weg? Dan sluiten wij jou 60 minuten lang op in onze sport escape room! Lukt het jou en jouw team om, door de puzzels op te lossen, te ontsnappen binnen de tijd? 

Race Experience

Onze nieuwste activiteit! Altijd al naast Max Verstappen op de 1e startrij van een Formule 1 Grand Prix willen staan? Sinds kort staan er in de Fabriek twee echte race-simulatoren. Rij zo snel je kan over de mooiste circuits in de auto’s van RedBull en Mercedes. Zet een snelle rondetijd neer en misschien ben jij wel de snelste van de groep.

Vergaderen

In het restaurant is er fijn de ruimte om te vergaderen terwijl onze crew jullie voorziet van koffie en thee.

Catering

Wij werken samen met een fijne cateraar die voor iedereen wat wils maakt. 

Het is altijd mogelijk om bij een bedrijfsuitje ook catering te verzorgen. Neem contact met ons op om het menu in te zien.

Presentaties, congressen en evenementen.

Doordat het circuit makkelijk te verplaatsen is, kan de hal razendsnel omgebouwd worden tot eventhal. Een unieke productpresentatie of kerstborrel geven? Dat doe je bij De Fabriek in Harderwijk.

Sport Escape Rooms

Ontsnap binnen 60 minuten uit de sportiefste escape rooms van Nederland

Indoor Driftkarting

Leg een heat af en versla jouw tegenstanders op de indoor drift kartbaan

Virtual Reality

Virtual Reality gaming samen met jouw teamgenoten? Reserveer nu online! 

N

Keigaaf

Het leukste uitje van de veluwe!

Vragen? Neem contact op!