Virtual Reality

real life gaming

Virtual reality

real life gaming

Real life gaming at its finest!

Virtual Reality Centre

Spring, duik en rol door de meest adembenemende spellen van deze tijd! Virtual Reality (VR) is de nieuwste manier om spellen te ervaren. Door middel van de beste VR Brillen en de gaafste games te combineren ervaar jij 30 óf 60 minuten lang een compleet andere wereld.

Ons VR centre is dé grootste van Nederland. In 8 aparte ruimtes ervaar jij samen met 7 andere VR zoals je nog nooit hebt gedaan.

VR Activiteiten

VR Lasergame 

Ben jij enorm competitief en klaar om je tegenstanders te verslaan? VR Lasergame is een waanzinnige manier om VR te ervaren. Speel met maximaal 8 man 4 tegen 4 om te kijken wie het beste team is.

Oneven aantal? Geen probleem! De operator zorgt er altijd voor dat er gelijke teams worden gemaakt door bijvoorbeeld het toevoegen van een extra speler. Samen spelen tegen de computer kan tot maximaal 4 mensen. 

Spelmodi: Team Deathmatch, Capture the flag.

VR Arcade

Liever VR ervaren op een rustigere manier? Kies dan VR Arcade. Bij deze activiteit gaat de operator kijken welke spellen het beste bij jouw groep past.

Zo heb jij altijd de leukste ervaring bij De Fabriek, op maat gemaakt. 

Waarom VR bij De Fabriek in Harderwijk?

Draadloos VR Gamen

Niks is vervelender dan verstrikt raken in een kabel terwijl je net je collega tegenkomt tijdens lasergame. Daarom heeft elke kamer bij ons een zender en een ontvanger zodat jij draadloos echt kan springen, duiken en rollen.

Multiplayer

Bij De Fabriek mogen wij veel grote groepen ontvangen die samen activiteiten doen. Wij vinden het belangrijk dat jullie die activiteiten ook echt samen beleven. Het overgrote deel van onze spellen is daarom multiplayer. Tot 8 personen tegelijkertijd.

Eigen playspace

Na 5 minuten in een Virtual Reality bril heb je geen idee meer van de wereld om je heen. Om te voorkomen dat je perongeluk iemand een mep verkoopt krijgt iedereen een eigen kamer. De kamers zijn ongeveer 12m2.

Behendige operator

Om jouw Virtual Reality ervaring vlekkeloos te laten verlopen, zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent VR. Een technisch probleem? Zo opgelost door de behindige VR operators. 

Communicatie onderling

“Communicatie is de sleutel.” Helemaal als je je collega’s af gaat maken in de  lasergame. Daarom zijn al onze headsets voorzien van een microfoon en een koptelefoon. Zo sta jij altijd in contact met je mede-spelers.

Alleen toeschouwen

Toekijken hoe andere andere spelen? Dat kan altijd! Doordat er in elke kamer een monitor hangt met het beeld van de bril. Zo kijk je van buitenaf makkelijk mee hoe iemand anders speelt. 

Welke Virtual Reality spellen zijn er?

Omdat wij samenwerken met een spelleverancier verandert onze bibliotheek van spellen constant. Een groot aantal spellen bieden wij altijd aan:

– Tower Tag

– Fruit Ninja

– Angry Birds VR: Isle of Pigs

– Winter Break

– Rythmatic

– Google Earth VR

– Elven Assasin

– Final Soccer

– Racket NX

– Pointy Ends

– theBlue: Season 1

– Big Cat Rescue VR

– Zero Gravity

– Cloudlands: VR Minigolf

Vragen? Neem contact op!