fbpx

VR Lasergame

real life gaming

VR LASERGAME

real life gaming

“Dit moet iedereen een keer gedaan hebben”

Virtual Reality Lasergame

Lasergame op een manier die je nog nooit hebt ervaren! Met de High Tech headset en een gaaf wapen beweeg jij door onze verschillende arena’s in Virtual Reality.  Ons VR centre is dé grootste van Nederland. In 8 aparte ruimtes ervaar jij samen met 7 andere VR zoals je nog nooit hebt gedaan.

Ben jij enorm competitief en klaar om je tegenstanders te verslaan?  VR Lasergame is een waanzinnige manier om VR te ervaren. Oneven aantal? Geen probleem! De operator zorgt er altijd voor dat er gelijke teams worden gemaakt door bijvoorbeeld het toevoegen van een extra speler. Samen spelen tegen de computer kan tot maximaal 4 mensen. 

Spelmodi: Team Deathmatch, Capture the flag.

Wat is De Fabriek?

De plek voor jouw familie uitje, bedrijfsfeest of kinderfeest! Kom drift karten, lasergamen in virtual reality, ontsnappen uit de escape room of Simulator rijden! Tussendoor pauze in onze fijne bar.

Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

De Fabriek zit in de oudste industriële hal van de regio. Kom binnen en verbaas je over de grote van de hallen en de sfeer die de oude stalen elementen geven. 

wat onze gasten zeggen:

Dave Mizee
Dave Mizee
21. Juli, 2022.
Super leuke gasten!! Escape room gaaf opgezet!! Kids nog ff gedrift kart wat hel uniek blijkt te zijn in nederland. Zo leuk geholpen en echt paar uurtjes genoten!! Dank jullie wel Groetjzz fam mizee
henriette doppenberg
henriette doppenberg
8. Juni, 2022.
Super leuke locatie voor een kinderfeestje, een hele fijne sfeer en waar je gastvrij ontvangen word. We hebben combi escape room en drift karten gedaan, wat super goed geregeld was, na afloop lekker gegeten, de meiden hebben zich goed vermaakt👍tot snel!
Wolter Rijks
Wolter Rijks
6. Juni, 2022.
We hebben net een hele gave VR lasergame activiteit gehad. Werd goed uitgelegd, goed beeld en heel veel plezier gehad met z’n achten. Twee heats doen want met 1 best zit je er net nog niet in. Tweede nog fanatieker ;-). Leuk jong team!
Maurice Schouten
Maurice Schouten
5. Juni, 2022.
Geweldig om met een groepje kinderen te doen.
Sandra
Sandra
3. Juni, 2022.
Wat een top ervaring! Met de personeelsvereniging pitstop, vr brillen en escape room gedaan. Wat een jong en enthousiast team, heel leuk! Ook de bbq was top geregeld! Een echte aanrader! We komen zeker terug!
KP
KP
9. April, 2022.
Inderdaad leuk voor jong en oud. Wij zijn met een groepje daarna naartoe gegaan voor een team uitje was erg leuk. Circuit is wel klein maar net leuk voor 3 stinten.
Jaapjan Verkerk
Jaapjan Verkerk
25. Februari, 2022.
Leuk, ook voor kinderen. Personeel vriendelijk en aardig, Luka verdient extra loon
Michael Beljaars
Michael Beljaars
25. Februari, 2022.
Wat een geweldige service, super vriendelijke mensen die mee denken.

Waarom Virtual Reality Lasergame bij

De Fabriek in Harderwijk?

Draadloos VR Gamen

Niks is vervelender dan verstrikt raken in een kabel terwijl je net je collega tegenkomt tijdens lasergame. Daarom heeft elke kamer bij ons een zender en een ontvanger zodat jij draadloos echt kan springen, duiken en rollen.

Multiplayer

Bij De Fabriek mogen wij veel grote groepen ontvangen die samen activiteiten doen. Wij vinden het belangrijk dat jullie die activiteiten ook echt samen beleven. Het overgrote deel van onze spellen is daarom multiplayer. Tot 8 personen tegelijkertijd.

Eigen playspace

Na 5 minuten in een Virtual Reality bril heb je geen idee meer van de wereld om je heen. Om te voorkomen dat je perongeluk iemand een mep verkoopt krijgt iedereen een eigen kamer. De kamers zijn ongeveer 12m2.

Communicatie onderling

“Communicatie is de sleutel.” Helemaal als je je collega’s af gaat maken in de  lasergame. Daarom zijn al onze headsets voorzien van een microfoon en een koptelefoon. Zo sta jij altijd in contact met je mede-spelers.

Alleen toeschouwen

Toekijken hoe andere andere spelen? Dat kan altijd, omdat er in elke kamer een monitor hangt met het beeld van de bril. Zo kijk je van buitenaf makkelijk mee hoe iemand anders speelt.

Behendige operator

Om jouw Virtual Reality ervaring vlekkeloos te laten verlopen, zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent VR. Een technisch probleem? Zo opgelost door de behindige VR operators.

 

Klaar voor jullie uitje?

 

Vragen? Neem contact op!