fbpx

Squashbaan reserveren

Escape room reserveren

Squashbaan Reserveren

Escape Room Reserveren

Onze Partners

De Fabriek werkt nauw samen met haar partners, hierdoor hebben wij de luxe positie dat wij tegen scherpe tarieven groepsactiviteiten en unieke arrangementen aan kunnen bieden. Zowel voor grote, als kleine groepen. 

Wij bieden verschillende arrangementen aan, zo is een deel van de groep druk aan het ontsnappen in de Escape Room(s), zit jij op de drift kart in De Fabriek en is je vriend of collega een potje aan het squashen! We hebben ook een evenementenlocatie, gezellig de dag aflsuiten met een feest of borrel is dus ook een mogelijkheid!

escape room spelen?

Sport Escape Rooms

Een “sport escape room?” Is dat anders dan een “normale” escape room? ja! Een sport escape room is een activiteit waar iedereen aan mee moet doen in plaats van een deel van het team. Iedereen, want de groep begint tegelijk en eindigt tegelijk. Het originele ontsnappingsdoel in een interactief “Real life gaming” spel blijft bestaan. Je eindigt nadat je deuren heb geopend en sportieve prestaties geleverd hebt. De sportieve uitdagingen welke door iedereen uitgevoerd kan worden die ook andere sporten beoefend. Maar ook diegenen die wat minder geoefend zijn zullen veel plezier beleven aan sportescape.

Squash Harderwijk

Partner Squash Harderwijk biedt ons de mogelijkheid om activiteiten voor grotere groepen te organiseren en hier mooie groepsarrangementen omheen te maken. Wanneer jij druk bent met ontsnappen, zijn je collega’s een lekker potje aan het squashen! Na een uur kan er eventueel gerouleerd worden in de activiteiten

Ga jij een sportieve uitdaging niet uit de weg en versla jij jouw vriend(in), kennis, collega of leidinggevende tijdens een potje squashen? Dan zien wij jou graag in je sportkleding op de Baanweg! Neem contact met ons op voor groepsarrangementen op maat.

 

potje squashen?

Video’s produceren?

JTAV

Onze Partner JTAV is een videoproducent, gevestigd in Harderwijk.  JTAV is gespecialiseerd in de productie van films voor o.a. de sector bouw & Infra. JTAV helpt De Fabriek bij het creëren van het mooiste en leukste beeldmateriaal. Ontzettend leuk, want JTAV is ook EURO-USC gecertificeerd. Dit betekent dat ze bevoegd zijn om te vliegen met drones. JTAV heeft alles in huis voor een unieke en veilige productie! 

Meest gestelde vragen

Moet ik van te voren gereserveerd hebben?

Reserveringen kunnen via onze website geplaatst worden. Dit is noodzakelijk om een goede planning te realiseren en om teleurstellingen te voorkomen. Eerst langskomen om te kijken en daarna reserveren kan ook. Even een mailtje aan info@defabriek.nl en je bent van harte welkom om de sfeer in onze prachtige fabriekshal te proeven.

Met hoe veel personen kan ik tegelijkertijd dirft karten?

Afhankelijk van de samenstelling van de groep, wat betreft leeftijd ervaring etc. rijden er tussen de 6 en 10 karts tegelijk. Tijdens de heat is er de mogelijkheid om elkaar al driftend te passeren op de speciale plaatsen in het circuit. De baanofficials letten vanzelfsprekend goed op of er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Soms wordt even aangegeven hoe iedereen met veel plezier en snel, al driftend door kan rijden. De baanofficial legt dit dan ook duidelijk uit.

Hoe veel personen kunnen er in De Fabriek?

Met een ingenieus ontworpen systeem is de fabriekshal binnen maar liefst 3 uur omgebouwd van kartbaan tot evenementenlocatie die maximaal 1600 personen een onvergetelijke ervaring kan bezorgen.

Wat voor evenementen organiseren jullie?

De Fabriek organiseert geen evenementen. Wij zijn een evenementenlocatie die uiterst geschikt is voor diverse organisatorische doeleinden. Denk hierbij aan: evenementen, feesten, bedrijfsuitjes, film & foto locatie, kinderfeestjes, congressen, productpresentaties, jubilea etc. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden!

Offerte aanvragen – Of vraag stellen