fbpx

Indoor Driftkarting (Kids)

versla jouw tegenstanders in een heat

Indoor Driftkarting

versla jouw tegenstanders in een heat

Sport Escape Rooms

Ontsnap binnen 60 minuten uit de sportiefste escape rooms van Nederland

Indoor Driftkarting

Leg een heat af en versla jouw tegenstanders op de indoor drift kartbaan

Evenementen

Wil jij jouw evenementen organiseren in de oude hal van De Fabriek?

Arrangementen

Wil je langskomen met een grote groep? Bekijk onze arrangementen Online

De ultieme adrenaline kick!

Wat is indoor Driftkarten?

De Fabriek biedt fun, spanning en sensatie. Of je nou alleen met vrienden, je hockey-of voetbal team, of je klas komt. Met De Fabriek ga je gegarandeerd vol energie weer naar huis of terug naar school.

Drift karten ook wel crazy kart genoemd, is een compleet nieuwe sensatie. Waar het reguliere karten vooral oplettendheid vraagt vanwege de snelheid, vraagt drift karten om hele andere skills. Het is een combinatie van snelheid, behendigheid en techniek. Die combinatie zorgen voor de ultieme adrenaline kick. Een echte sensatie!

8 t/m 14 jaar,

Is drift karten voor mij?

Indoor drift karten is alleen voor kids. Het mag natuurlijk wel , maar je hoeft geen Max Verstappen te zijn. 

Het verdient de voorkeur om sportieve kleding te dragen en stevige schoenen te dragen.

Vanaf welke leeftijd mag ik drift karten?

 Vanaf 8 jaar kan er in De Fabriek op speciale crazykarts worden gereden op het circuit. Wij hebben kleinere karts voor kinderen tussen 8-14 jaar oud. Voor velen ook een leuke gelegenheid om een (verjaardags)feestje te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden. 

Hoe lang moet ik zijn om te drift karten?

Voor kinderen tussen de 8 en 14jaar oud hebben wij speciale crazykarts. Er is geen minimale lengte, maar wij bevelen kinderen tussen de 8-14 jaar aan om vanaf een lengte van 1.30m deel te nemen op de minikarts.

Met hoeveel personen kan ik tegelijkertijd drift karten?

Op het circuit kunnen maximaal 10 karts tegelijktertijd drift karten.

Moet ik van te voren gereserveerd hebben?

Reserveringen kunnen telefonisch 085- 48 83 698 of via onze website geplaatst worden. Dit is noodzakelijk om een goede planning te realiseren en om teleurstellingen te voorkomen. Eerst langskomen om te kijken en daarna reserveren mag natuurlijk ook. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Hoe snel rijden de karts?

De snelheid bepaalt u zelf. Door voorzichtig te doseren, kunt u u snelheid opvoeren als u het driften in de vingers krijgt. Behendigheid en overzicht helpen om snel het parcours rond te gaan. Na even oefenen heeft iedereen het al snel onder de knie en kan er heerlijk ontspannen worden geracet. In de avond wanneer de sfeerverlichting aangaat is er een onvergetelijke ervaring die na de eerste keer vraagt om herhaling.

Groepen & Arrangementen

Drift karten is het perfecte uitje voor groepen en kinderfeestjes. De gezelligheid in onze bar en het ‘samen’ bezig op de baan zorgen voor de ultieme middag of avond uit.

Ook zijn er mogelijkheden om naast het drift karten een room bij onzesport escape rooms  te boeken. Zo bieden wij diverse arrangementen met een avondvullend programma!

 

Vragen? Neem contact op!