Arrangementen

Spectaculaire Arrangementen

Arrangementen

Spectaculaire arrangementen

Teamuitje 10-20 Personen

Bij de Fabriek kan je een teamuitje organiseren voor 10-20 personen. Iedere heat duurt 10 minuten. Je hebt de mogelijkheid om 3 heats p.p. af te leggen

€27,50 p.p.

Vanaf €24,50

Meer informatie over teamuitjes

Vanaf 12 jaar oud kan er in De Fabriek in onze grote Crazykarts gedrift worden op het circuit. Een heat duurt 10 minuten. Daarna even uitrusten en kijken van bovenaf naar de escapades van andere coureurs. 

Het verdient de voorkeur om sportieve kleding te dragen. Sportief in een sportieve circuit-omgeving. De Fabriek verstrekt je een -volledig gereinigde- helm met haarnetje. Alles om zo schoon mogelijk te karten.

Afhankelijk van de samenstelling van de groep, betreft leeftijd ervaring etc, rijden er tussen de 6 en 10 karts tegelijkertijd.

het arrangement voor teamuitjes bevat: 

– Van 10 – 20 personen (Duratie van 2 uur)

– 3 Heats p.p.

– 1 frisdrank naar keuze

– Zakjes chips naar keuze en een waterijsje na afloop

– Tijdelijk van €27,50 voor €24,50 p.p.! 

Virtual Reality (Per uur)

Waan je in een volkomen andere wereld en geniet van sport en spel. Virtual Reality (kortweg VR) is de toekomst. Zowel in entertainment als in bedrijfssituaties worden de beelden zo levensecht gemaakt dat je helemaal niet meer weet in welke omgeving je je eigenlijk bevindt.

€34,50 p.p.

Vanaf €29,50

Meer informatie over VR
Waan je in een volkomen andere wereld en geniet van sport en spel. Virtual Reality (kortweg VR) is de toekomst. Zowel in entertainment als in bedrijfssituaties worden de beelden zo levensecht gemaakt dat je helemaal niet meer weet in welke omgeving je je eigenlijk bevindt. Ons VR centre is een van de grootste van Nederland. In acht verschillende ruimtes speel je alleen of met elkaar. Ook in teamverband met een groep is het een superervaring.
Of je nu Towertag(lasergame) of smashbox(trefbal) speelt, je gaat er helemaal in op. Honderden verschillende spellen zijn aanwezig en je kunt je voorkeur van te voren aangeven.
Natuurlijk ontbreekt Angry birds ook niet . Een spel dat bijzonder leuk is voor de kinderen.
Kom naar de fabriek en geniet van een avond volledige sport en spelontspanning!!

Kinderfeestje

Het leukste feestje van de klas geven? Dat doe je bij De Fabriek. Maak er 1 grote bende van met je vrienden op ons circuit, terwijl papa en mama kijken vanaf onze bar.

Vanaf €22,50

Meer informatie

Voor kinderfeestjes voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud is er ook een mogelijkheid op een arrangement te reserveren voor 3 heats. Een arrangement met 3 heats kost €22,50- p.p.

Let op: minimaal 6 kinderen, maximaal 10

Wat zit er in het arrangement?

– 30 minuten driftkarten

– Ranja tijdens het gehele verblijf van de kinderen

– Zakje chips naar keuze

– Een waterijsje.

– Uitleg driftkarten

Liever fris i.p.v. ranja? Dan berekenen we een toeslag door van €2,00 per consumptie.

Bedrijfsuitje

Samen met de collega’s van het bedrijf, de afdeling of met klanten naar De Fabriek. Iedereen geniet met volle teugen van de sport en spelfaciliteiten die worden aangeboden.

Vanaf €28,50

Meer informatie

Samen met de collega’s van het bedrijf, de afdeling of met klanten naar DE FABRIEK. Iedereen geniet met volle teugen van de sport en spelfaciliteiten die worden aangeboden. Is de een bezig met drift karten, de ander is puzzles aan het oplossen in de sport escaperoom. Moe kan je ook worden in het virtual reality centre. Verschillende sporten beoefenen alsof jezelf op het veld of in de zaal staat.

Wil je het liever echt beleven doe dan een squashclinic.

Alles vergezeld van eten en drinken, verzorgd door onze partners. Wij regelen de fabriekskorting.

Familiefeest

Niks leuker dan met de familie driftracen over onze kartbaan. Iedereen, van klein tot groot, kan meedoen.

Vanaf €21,50

Meer informatie

Niks leuker dan met de familie driftracen over onze kartbaan. Iedereen, van klein tot groot, kan meedoen.

De familie kan zich opsplitsen in groepen. 8 mensen bij driftkarten, 8 bij de sportescaperoom 8 bij het virtual reality centre en 8 bij de squashclinic. Er is genoeg tijd om even uit te rusten. Onze partners zorgen voor een natje en een droogje. Wij regelen de fabriekskorting.

Vrijgezellenfeest

Driftend door de bocht en een mooie kans om de toekomstige bruid of bruidegom bezig te houden met behendigheidskarten. Dat vergeet niemand meer. Ga ook samen in de sport escape room en los samen de sportpuzzels op.

Vanaf €26,50

Meer informatie

Driftend door de bocht en een mooie kans om de toekomstige bruid of bruidegom bezig te houden met behendigheidskarten. Dat vergeet niemand meer. Ga ook samen in de sportescaperoom en los samen de sportpuzzels op.

Wil je in de toekomst kijken speel dan een superspel in ons virtual reality centre. Eten en drinken doen we bij 1 van onze partners….met fabriekskorting

Vriendinnenfeest

gezellig samen driftkarten dat is met de vriendinnen extra leuk. Hilarische taferelen en ontzettend veel plezier.

Vanaf €21,50

Meer informatie

gezellig samen driftkarten dat is met de vriendinnen extra leuk. Hilarische taferelen en ontzettend veel plezier.

Heb je meer tijd speel dan naar de sportecsaperoom of doe een superspel bij ons Virtual Reality centre.

Zijn de vriendinnen heel sportief dan is een (ochtend) squashclinic een heerlijke uitdaging.

Vragen? Neem contact op!